Datele societatii

S.C.  REZERVARE.RO TURISM S.R.L.
Nr. R. C.: J40/4167/2006
C.I.F.: RO 18473869
Sediul social: Str. Spatar Nicolae Milescu, nr. 12, sector 2, Bucuresti
Punct lucru: Str. Matei Basarab nr. 16, sector 3, Bucuresti
 
LICENTA agentie de turism de tip ORGANIZATOARE: NR. 689/21.01.2019
BREVET: 4392/11.02.2000
POLITA DE ASIGURARE : Seria I, Nr. 56699, expira la data 14.11.2024
 
CONTURI BANCARE:
 
BANCA TRANSILVANIA - OBOR
RO53BTRL04401202W66020XX - LEI
RO28BTRL04404202W66020XX - EUR
SWIFT: BTRLRO22XXX
 
UNICREDIT TIRIAC-CAROL
RO59BACX0000000033254250 - LEI
RO12BACX0000000033254320 - EUR
SWIFT: BACXROBU

Despre noi

"Rezervare.Ro Turism" este o agentie de turism touroperatoare, infiintata in anul 2006, membra Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism. Agentia a aparut ca urmare a fuzionarii a doua agentii cu istoric mai vechi in turism, "Day & Night Turism" si "Travel Club", beneficiind de experinta acumulata de personalul acestora incepand cu anul 1998.

Activitatea agentiei consta in oferirea unor servicii cat mai variate.
Serviciile pe care vi le punem la dizpozitie:

 • Sejururi cu avion curse charter pentru: Turcia (Kusadasi, Bodrum, Marmaris, Antalya, Kemer, Belek, Lara, Alanya si Side), Grecia (Creta, Rhodos, Corfu, Santorini), Spania (Barcelona, Palma de Mallorca, Tenerife) etc.
 • Cazari la hoteluri in cele mai importante orase si statiuni turistice, excursii cu interes arheologic si cultural sau programe la cererea clientilor, oriunde in lume.
 • Sejururi in orasele europene
 • Sejururi si circuite exotice 
 • Vacante personalizate
 • Corporate travel 
 • Bilete de avion
 • Asigurari medicale si storno.

Echipa "Rezervare.ro Turism" are o bogata experienta in turism si va sta la dispozitie cu cele mai bune sugestii si servicii de inalta calitate. Asteptam sa ne contactati!

Informatii despre metoda de plata cu cardul prin PlatiOnline - plata prin link de plata

 • se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). 
 • nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii 
 • indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in LEI sau EUR, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
 • procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline 
 • siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta 
 • tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Rezervare 
 • in maximum 3 zile lucratoare dupa confirmarea platii turistul va primi pe email contractul ce va contine toate detaliile rezervarii 
 • nu este posibila anularea tranzactiei cu cardul dupa efectuarea acesteia
 • politica de anulare a serviciilor comandate la cererea turistului este cea mentionata in contractul cu turistul. Pentru plata cu card de vacanta, in caz de anulare a serviciilor platite, penalizarea este de 100%

Contract cadru de comercializare a pachetelor de servicii turistice
Descarca
Contract cu agentiile revanzatoare
Descarca
Asigurari de calatorie
 • asigurare medicala - este recomandat ca turistul sa detina o asigurare medicala incheiata pe intreaga perioada a sejurului
 • asigurare storno - de asemenea, se recomanda incheierea unei asigurari storno care acopera riscul anularii calatoriei de catre asigurat (doar in anumite conditii stipulate contractual de catre asigurator)
Minori care calatoresc insotiti de un singur parinte sau de o terta persoana

Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces. Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat. 

Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. 

Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier judiciar pentru persoana care ii insoteste.

SUPER EARLY BOOKING VARA 2024 - TURCIA, ALANYA & BELEK

SUPER EARLY BOOKING VARA 2024 - TURCIA, LARA

SUPER EARLY BOOKING VARA 2024 - TURCIA,SIDE & KEMER

SUPER EARLY BOOKING VARA 2024 - TURCIA, KUSADASI & DIDIM

TARIFE VARA 2024 - BULGARIA, NISIPURILE DE AUR, NESSEBAR, SUNNY BEACH

 
Acceptam tichete de vacanta