Avantajul major al acestui sistem on-line este ca oriunde ati locui in Romania nu mai trebuie sa va deplasati pana la sediul agentiei noastre de turism pentru a va rezerva vacanta. Rezervarea serviciilor turistice se face direct prin completarea si trimiterea acestui formular, factura pro-forma o primiti in maxim 24 de ore de la subscrierea formularului direct la adresa dumneavoastra de e-mail, plata se face prin virament bancar sau mandat postal iar documentele de calatorie (voucher, bilete de transport si asigurari) le primiti prin sistemul postal rapid (prioripost).
Produsul turistic solicitat
TURCIA
ANTALYA - Lara
ROYAL SEGINUS
5
individual
ultra all inclusive

IMPORTANT!! Daca produsul turistic inscris mai sus nu este cel pe care-l doreati atunci apasati aici.

Date personale necesare prelucrarii comenzii dumneavoastra
Date suplimentare
Numarul de persoane, camere si aranjarea pe camere
Camera 1

Va rugam completati varsta copiilor la data iesirii de la cazare. Daca sunt mai multi copii in camera va rugam introduceti varstele cu virgula intre ele.

O noua camera? (+)

Plata serviciilor turistice se va face in conformitate cu factura proforma trimisa de agentia de turism REZERVARE.RO TURISM pentru serviciile rezervate. Factura proforma va fi trimisa de catre agentia de turism la adresa Dumneavoastra electronica (e-mail) inscrisa in formular. Plata poate fi facuta in numerar la sediul agentiei de turism, prin mandat postal sau virament bancar in contul agentiei de turism in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data trimiterii bonului de comanda prin Internet (subscriere). 

Platile se pot efectua in EURO sau in lei la cursul de schimb BNR + 2% din data efectuarii acestora. 

In cazul platii prin virament sau prin mandat postal, se va utiliza urmatoarea relatie bancara: 
REZERVARE.RO TURISM 
IBAN RO 59 BACX 0000 0000 3325 4250 (RON) 
IBAN RO 12 BACX 0000 0000 3325 4320 ( EUR) 
Banca HVB CAROL 

Ordinul de plata avizat de banca sau mandatul postal va fi trimis agentiei de turism REZERVARE.RO TURISM in copie prin fax la numarul 031 8058502. Neefectuarea platii in termenul stabilit atrage dupa sine anularea rezervarii dumneavoastra. 

Prezentul bon de comanda capata valoare contractuala intre agentia de turism si client in termen de 5 zile lucratoare de la subscrierea acestui formular prin Internet (termen de confirmare). Exceptie fac urmatoarele cazuri:
a) agentia de turism - din cauze obiective - este in imposibilitate de a confirma comanda. In acest caz clientul va fi informat la adresa electronica (e-mail) inscrisa in formular despre situatia aparuta iar in cazul in care acesta a efectuat plata servicilor catre agentie, aceasta va fi ramursata integral;
b) clientul nu a efectuat plata serviciilor catre agentia de turism in termenul stabilit (3 zile lucratoare de la subscriere), caz in care prezenta rezervare de servicii turistice se anuleaza automat;
c) agentia de turism nu a primit rezervarea datorita aparitiei unor defectiuni in sistemul de transmitere a datelor pe Internet sau adresa dumneavoastra electronica (e-mail) a fost inscrisa gresit in formular si in consecinta nu a putut fi transmis e-mail-ul continand factura proforma. Din aceste motive va rugam ca in cazul in care nu ati primit in termen de 24 de ore de la subscrierea prezentului formular e-mailul nostru continand factura proforma sa ne contactati telefonic la numerele 021 2103591 sau 021 2103591 sau 031 8058501 spre a ne aviza de aceasta situatie. 

Subsemnatul, titular al comenzii de rezervare, precizez ca accept in mod irevocabil datele inscrise in acest bon de comanda, precum si ca am luat cunostinta si accept contractul de prestari servicii turistice (vezi conditiile contractuale) in numele meu precum si al tuturor persoanelor pentru care am facut prezenta comanda. 

Precizez ca sunt de acord ca datele mele personale inscrise mai sus sa fie folosite, ca urmare a solicitarii mele, in scopul ofertarii, efectuarii unei rezervari si incheierii unui contract de servicii turistice, iar ca aceste date nu vor fi folosite in scopuri de marketing.

Prin inscrierea numelui meu in caseta de mai jos semnez prezentul bon de comanda: